Topp 5 mest svimmfärdiga ögonblicken i 'The Twilight Saga' hittills..

Eftersom det var alla hjärtans dag igår :


Den första kyssen - Twilight

Den första kyssen scenen i Twilight var definitivt romantiskt. "Edward" (Robert Pattinson) och "Bella" (Kristen Stewart) är inte säkra på hur det kommer att fungera, men de är säker på att de måste åtminstone ge det ett försök.




Återförening New Moon

Gud, det var trevligt att se "Bella" och "Edward" återförenas i slutet av New Moon. Vi kände all sin förlust när han sa att han ville sluta, så för honom att äntligen erkänna att det var en lögn var söt, söt lättnad.




Förlovning Eclipse

"Jag kommer från en annan epok. Saker och ting var mycket mindre komplicerat. Och om jag skulle ha träffat dig tillbaka då, skulle jag ha uppvaktat dig. Vi skulle ha tagit förkläde promenader och iste på verandan ... jag får har stulit en kyss eller två. Först efter be din fars tillstånd skulle jag ha fått ner på ett knä, och jag skulle ha lagt fram dig med en ring. det här är min mammas ... Isabella Swan, lovar jag att älska dig varje ögonblick för evigt.
Vill du
göra mig den extraordinära äran att gifta mig? "
Själv började jag gråta när Edward sa detta <3



Best Man dansen - Breaking Dawn Part 1

Den kärlek mellan "Jacob" (Taylor Lautner) och "Bella" var aldrig mer uppenbar än när han dök upp för att erbjuda henne en dans med Best man. Det var nästan nog att vända en tjej till Team Jacob.





Bröllop kyssen- Breaking Dawn Part 1

Direktör Bill Condon har ofta sagt att The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1 är hans bok-slut Catherine Hardwicke: s Twilight. När "Bella" och "Edward" äntligen delar deras första kyss som man och hustru, och Iron & Wines bröllops version av "Flightless Bird, American Mouth" börjar spela,
allt knyter ihop ganska bra.

Källa


// Prietha <3






Förlovning Eclipse

"Jag kommer från en annan epok. Saker och ting var mycket mindre komplicerat. Och om jag skulle ha träffat dig tillbaka då, skulle jag ha uppvaktat dig. Vi skulle ha tagit förkläde promenader och iste på verandan ... jag får har stulit en kyss eller två. Först efter be din fars tillstånd skulle jag ha fått ner på ett knä, och jag skulle ha lagt fram dig med en ring. det här är min mammas ... Isabella Swan, lovar jag att älska dig varje ögonblick för evigt. Vill du göra mig den extraordinära äran att gifta mig? "

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus