Skvaller: Kristen otrogen på Robert?

Ni har säkert sett på twitter och i andra sidor att Kristen Stewart anklagas för att ha varit otrogen mot motspelaren och pojkvännen Robert Pattinson. I  normala fall så kastar jag bara en blick  mot den här typen av skvaller, men eftersom att detta är en ganska allvarlig anklagelse så vill jag hjälpa till att reda ut eventuella missförstånd som mina läsare kan ha stött på i virrvarret av rykten.
 
Bakgrunden till historien är denna: igår publicerade magasinet US Weekly denna veckas nummer - med Kristen Stewart tätt intill Snow White and the Huntsman-regissören Rupert Sanders på framsidan, alldeles under en fet rubrik om att hon är otrogen mot Robert Pattinson. Efter några turer fram och tillbaka, där bland annat Rupert Sanders' fru sägs ha gått ut med att det skulle vara hon på bilden och inte Stewart så kom detta meddelande från Kristen Stewart själv: 
 
"I'm deeply sorry for the hurt and embarrassment I've caused to those close to me and everyone this has affected. This momentary indiscretion has jeopardized the most important thing in my life, the person I love and respect the most, Rob. I love him, I love him, I'm so sorry."
 
Rupert Sanders har också gett ett uttalande: 
"I am utterly distraught about the pain I have caused my family. My beautiful wife and heavenly children are all I have in this world. I love them with all my heart. I am praying that we can get through this together.

Det verkar som att rykterna är sanna den här gången och det är såklart väldigt tråkigt. Här på TheTwilightts så vill jag inte lägga mig i deras privatliv och börja diskutera om detta utan det får dom sköta själva.  
Men jag är inte 100 % säker på att Kristens meddelande är sant  då dom (Kristen och Rob) inte har bekräftat att dom är ihop men hon gör det nu..? Vad jag verkligen inte förstår är varför Kristen blir attraherad av Rupert, han är ju gammal ?! 
 
 
 
 
// Prietha
 
Källor: 1,2,
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus